lördag 31 januari 2009

I år ska jag ju försöka med att i första hand använda det jag redan har. Och det får gälla även mina stämplar. Jag tänkte gå igenom stämplarna och se om jag fortfarande har användning av dem eller om jag kan hitta nya sätt att använda dem på.

De här stämplarna blev nya favoriter när jag lärde mig att chalka dem. Beskrivning på hur man gör det finns hos Forma Hantverk. Måste köpa lite nya duttar så jag kan leka lite mer med färgerna. ☺ Tyvärr gör sig inte färgerna på korten. De är lite mer färgstarka i verkligheten.




Ett litet ATC-kort blev det också. Bra och kul sätt att ta till vara på spillbitar. ☺




Fler kort jag har gjort tidigare med samma metod. Jag tycker det är kul att både göra enkla och scrappade kort, men min stil måste jag nog säga är enkla kort. Speciellt dessa stämplar när de är chalkade tycker jag gör sig bäst bara som de är.










Mina chalks har legat i gömmorna ett tag så det var riktigt kul när jag upptäckte dem på nytt igen och vad mycket kul man kan göra med dem egentligen. Här har jag färgat in bakgrunder. Det går snabbt och enkelt och är så kul. ☺















En till LO

Har knåpat ihop ännu en sida till dotterns album. Är inte riktigt nöjd med rubriken men har inga alfabet hemma. Har därför försökt att pussla ihop ett eget. ☺ Vi fick snabbt en massa smeknamn på henne och ville gärna dokumentera dem.


onsdag 28 januari 2009

Fler gamla layouter

Nu har jag varit alldeles för trött ett tag för att arbeta upp den här bloggen. Och inte har jag hunnit med något nytt pyssel ännu. Men än finns det gott om gammalt att att fylla på med från mitt galleri. Här är de tre första LO:n till dotterns album.


Den här har jag scrapliftat från Badanka. Fastnade så för den och tycker den passar in på oss.



Tagen "Vem är du?" är en dold journaling där jag skrivit lite om hur det var att vänta de sista dagarna och vilka tankar och funderingar jag hade då.



Den här underbara LO:n har jag scrapliftat från någon på Scrappiz. Såg den i galleriet långt innan jag blev gravid och har tänkt på den sen dess.




måndag 19 januari 2009

Gammalt bröllopspyssel

Av alla kort som jag har gjort så är alla olika. Vissa är i samma stil eller till och med samma layout fast med olika färger, stämplar och mönstrat papper. Förutom när jag gjorde inbjudningskorten och tackkorten till bröllopet. Då blev det samma upplaga till alla. ☺ Pappret har jag färgat in själv med stämpeldynor och clear EP innan jag stämplade hjärtanen.




När vi skulle planera bröllopet började jag med att scrappa en bok att samla all planering i. ☺



torsdag 15 januari 2009

Gamla kort från galleriet

Jag fortsätter att fylla på med gamla kort jag gjort från mitt lilla galleri. Där finns en salig blandning från de senaste tre åren.










onsdag 14 januari 2009

En skiss, en LO och ett kort

Återigen har jag gjort ett kort och en LO och jobbat från samma skiss. Det är riktigt roligt att se hur olika det kan bli ändå fastän det är samma person som tolkar skissen två gånger.





måndag 12 januari 2009

Samma skiss

Häromdagen snurrade jag runt på lite olika sidor och hittade en gammal rolig skiss. Jag letade lite i min lilla pärm med uppstämplat och hittade motivet och texten som hade samma färg på pappret så det fick bli det. Kul att kunna överraska med ett sådan kort också. ☺


När jag ändå höll på så blev jag även inspirerad att göra en LO och äntligen är jag igång med bröllopsalbumet.



torsdag 8 januari 2009

Lite blandat från mitt galleri

Tills jag är klar och har fotat nya alster fortsätter jag att fylla på från mitt galleri. Det finns en del där. ☺ De här korten har jag gjort åt andra att ge bort.

Hjärtanen på det här kortet sitter på 3D-kuddar.








På de två sista korten har jag gjort bakgrundspappret själv med hjälp av stämpeldynor och embossing.










tisdag 6 januari 2009

Nya och gamla grattiskort

I år har jag utmanat mig själv att i första hand göra kort av det jag redan har uppstämplat, utstansat och av spillbitar.

Igår var vi och gratulerade min pappa som fyllde år och hade med oss detta lilla grattiskortet. Det är minikort i ca 8x8 cm i storlek.





Passar även på att fylla på med en del gamla grattiskort från mitt galleri.



















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...