tisdag 27 oktober 2009

Snabbt kort och LO

Ibland brukar jag färga in och stämpla eget bakgrundspapper vilket är väldigt kul. Provade att göra det på ett annat papper och lekte lite vilket sedan fick bli ett snabbt fikakort som jag ville få iväg. Pappret är färgat med distressdynor som jag stämplat på och färglagt med distresser. Pärlsockret och grädden har jag målat med akrylfärg.


Jag jobbar på för att komma ikapp mig lite i dotterns album. Man får passa på när inspirationen flödar något sådär. ☺ Nyligen har jag köpt på mig ordentligt med cardstock och mönstrade papper vilket känns skönt. Det underlättar en del känner jag. Nästa steg blir att köpa på sig lite mer dekorationer också.



tisdag 20 oktober 2009

Mer blogcandy

Det finns även en blogcandy hos Stämpelboden som jag gärna vill vara med på. Bloggen är väldigt inspirerande och de gör så jättefina saker där. Den är väl värd ett besök. ☺


söndag 18 oktober 2009

Blogcandys

Jag har snubblat på en riktigt rolig sida för scrapinspiration. Det kommer att vara en hel del inspiration, tävlingar och candys och de har ett stort designteam så det kommer nog att dyka upp en hel del kul där. ☺ Den har alldeles nyligen startat och det känns jättekul att kunna hänga med från början. Som välkomsterbjudande har de nu tre stycken blogcandys som jag inte vill missa och plockar mina lotter dit och hoppas naturligtvis på tur. ☺ Ta en kik ni också på Scrapptorget.








lördag 17 oktober 2009

Tre LO:s till

Och här kommer de andra tre som har blivit gjorda och fotade hittills. Det är inte jättebra bilder på layouterna men det är inte lätt att fota dem utan att få en massa blänk i fotona. Har tyvärr ingen scanner så det är så här det får bli.






torsdag 15 oktober 2009

Jobbat på fotoalbumet

Vill så gärna komma ikapp mig lite i albumet och har äntligen hamnat i ett litet flyt. Ibland så går det jättetrögt och då brukar jag lägga undan allt och ibland så görs sig layouterna nästan av sig själva. Och just nu går det som på räls. Tror att det delvis är att jag har köpt på mig rejält med både mönsterpapper och cardstock. Jag är ganska petig i mitt val av papper och många av korten som jag äntligen har fått scrappat har tidigare blivit liggandes för att jag inte var nöjd med vilka papper jag hade till dem.

Tre av LO:na som jag har hunnit fota än så länge.






måndag 12 oktober 2009

Snabba kort

Nu var det ett tag sedan som jag uppdaterade men det har blivit några snabba fem-minuterskort. Jag brukar ha en del kort färdigvikta och även en del uppstämplat och färglagt vilket känns väldigt skönt när man behöver några snabba kort. :-)








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...